woensdag , 30 november 2022

Universele powerbank 13.000 mAh met grote capaciteit – D566 – Review

Powerbank 13000 mAh

Is je telefoon, tablet of accu leeg? Dan is een powerbank met een grote capaciteit erg handig! Tijdens de hype rondom Pokémon gingen powerbanks als warme broodjes over de toonbank. Maar er zijn veel verschillende powerbanks in veel verschillende soorten, maten, kleuren en varianten. In deze review behandelen we een white label powerbank met een capaciteit van 13.000 mAh die onder verschillende merknamen verkocht wordt.

Technische specificaties

  • Universele powerbank D566 met een capaciteit van 13.000 mAh
  • Geschikt voor alle toestellen en tablets
  • Voorzien van een standaard USB-aansluiting
  • Input: DC 5V 1.0A
  • Output: DC 5V 1.0A en 2.1A, daardoor geschikt voor zowel telefoons als tablets
  • Inclusief micro-USB oplaadkabel
  • Weegt slechts 265 gram
  • Afmetingen: 138 x 62 x 22 mm
  • Display laat zien hoe vol de accu nog zit door middel van 4 lampjes
  • Ingebouwde LED-lamp

Inhoud verpakking

In de verpakking vind je naast de powerbank ook een standaard USB-kabel en een handleiding. De handleiding is beschikbaar in het Engels en Chinees en erg beknopt, maar duidelijk genoeg.

Gebruik van de D566 13.000 mAh Powerbank

Nadat je de powerbank voor de eerste keer uit de verpakking haalt dien je deze volledig op te laden. Een indicator met 4 lampjes die ieder 25% aangeven toont hoe vol de powerbank is. Naast deze indicator zit een aan/uit schakelaar. Druk je hier kort op, dan wordt het resterende percentage weergegeven. Druk tweemaal snel achter elkaar voor het gebruik van het ingebouwde LED-lampje. Houd de knop langer ingedrukt om tussen SOS, Stroboscoop of altijd aan te schakelen.

Als de powerbank accu bijna leeg is dan geeft de powerbank dat aan door het LED-lampje te laten knipperen. Als de capaciteit volledig is gevuld, dan brandt het lampje.

Powerbank 13000 mAh achterkant
Powerbank 13000 mAh achterkant

De D566 powerbank heeft 2 USB-aansluitingen: Een 1.0A en een 2.1A variant. De 1.0A aansluiting is bedoeld voor mobiele telefoons. De 2.1A aansluiting is bedoeld voor grotere en krachtigere telefoons en voor tablets. Afhankelijk van de accucapaciteit van je telefoon of tablet, kan je deze door de capaciteit van 13.000 mAh gemiddeld zo’n 6x opladen. Mocht je een grotere of kleinere capaciteit powerbank zoeken, dan kan je via de volgende link ook andere powerbanks vinden.

Het laden van de powerbank kan door de grote capaciteit best wel lang duren. Als deze helemaal leeg is, dan kost het zo’n 13-15 uur om volledig op te laden. Maar als je dit ’s nachts doet, dan valt dit natuurlijk weer erg mee.

Conclusie

De D566 powerbank is wat mij betreft een aanrader. Hij kost bij bijvoorbeeld https://www.smartphonehoesjes.nl/universele-powerbank-13000-mah.html 34,95 Euro en dat is ten opzichte van andere powerbanks een concurrerend bedrag. Op dezelfde website kan je ook terecht voor andere telefoon accessoires. Door de grote capaciteit gaat hij erg lang mee. De powerbank is functioneel vormgegeven en de kleur is neutraal. Omdat je er zowel tablets als telefoons mee op kunt laden is hij voor iedereen geschikt. De LED-lamp is leuk om als zaklamp te gebruiken en kan van pas komen wanneer je geen telefoon of zaklamp bij de hand hebt.

De levensduur van de accu heb ik natuurlijk nog niet kunnen testen. Mocht dit tegenvallen en snel verminderen, dan zal ik deze review van een update voorzien.

Bekijk ook

ECO Pump pompschakelaar

ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakelaar – Bespaar stroom met je vloerverwarming

Vloerverwarming is erg comfortabel, maar wat veel mensen zich niet beseffen is dat de pomp …

Tesla Roadster

Tesla tips & tricks voor Tesla Model 3, Model S, Model X, Model Y, Cybertruck & Roadster

Tesla heeft in tegenstelling tot veel andere automerken geen dashboard met tientallen knoppen, toetsen en …

Bitcoin

Bitcoin, Ethereum en NEO kopen en minen – Cryptocurrency

Bitcoin, Ethereum en NEO cryptocurrency lijken op dit moment wel het nieuwe goud te zijn, …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *