woensdag , 30 november 2022

Anker 60W 6-Port Family-Sized Desktop USB Charger – Review

Anker 60W 6-Port Family-Sized Desktop USB Lader
Anker 60W 6-Port Family-Sized Desktop USB Lader
Anker 60W 6-Port Family-Sized Desktop USB Lader

Het laden van meerdere mobiele telefoons, tablets, powerbanks en accu’s leidt in een modern gezin vaak tot een dagelijks gevecht om het stopcontact, de beste lader en het langste snoertje. Na lang zoeken hebben wij gelukkig de oplossing gevonden: De Anker 60W 6-Port Family-Sized Desktop USB Charger.

De meeste USB-laders met meerdere poorten hebben maar 1 poort die op bijvoorbeeld 75% of maximaal vermogen kan laden. De anderen laden op bijvoorbeeld 10% of 25%. Bij een gemiddelde tablet betekent dit al snel dat als hij in gebruik is, je alsnog inlevert op capaciteit, in plaats van de tablet op te laden. Na korte tijd is hij dus alsnog leeg. Ook is er altijd de vraag wie het poortje mag gebruiken met het meeste vermogen.

Na een lange zoektocht vond ik de Anker 60W 6-Port Family-Sized Desktop USB Charger. Tijdens de zoektocht kwam ik ook nog de Anidees 6 Port USB Charger 50W tegen, maar die was helaas niet meer leverbaar. De Anker 60W 6-Port Family-Sized Desktop USB Charger is helaas ook maar sporadisch te koop. Gelukkig kon ik hem via Bol.com nog bestellen:

De Anker 60W 6-Port Family-Sized Desktop USB Charger wordt geleverd met een voedingskabel in een simpele en functionele doos. Ik heb er direct 6 x 3 meter USB-kabel bij besteld. De USB-lader bevalt erg goed en levert per poort het maximale vermogen dat je mobiele telefoon, tablet of powerbank ondersteunt. Zo laadt je apparaat tijdens het gebruik ook nog op en heb je 6 gelijkwaardige poorten, waardoor je niet meer hoeft te vechten om de poort met het meeste vermogen.

Anker heeft een erg goede lader ontwikkeld, jammer dat hij slecht verkrijgbaar is. Daarnaast is de prijs van 45,90 Euro natuurlijk aan de hoge kant, maar het is een goede investering!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *