vrijdag , 11 oktober 2019
Home > Over mij

Over mij

Tijdens mijn HAVO- en HBO-opleidingen heb ik gedurende 7 jaar een parttime sales-functie gehad bij de lokale Expert elektronicawinkel. Na de HBO-opleiding Mediatechnologie aan de Hogeschool van Utrecht ben ik als PHP programmeur bij EXED internet (MixCom Media Group) aan de slag gegaan. Al spoedig werd ik daar technisch projectleider en daarna projectleider en projectmanager. In 2011 kreeg ik de functie van Operationeel Manager en werd ik verantwoordelijk voor het fullservice internetbureau met 25 medewerkers en meer dan 300 klanten. Verdere groei was helaas niet mogelijk binnen dit familiebedrijf en daarom ben ik in juli 2015 bij VConsyst (Onderdeel van de Venture Group) gestart als Hoofd ontwikkeling, in september 2015 ben ik lid van het management team van VConsyst geworden in de functie van Development Manager voor zowel software, elektronica als hardware. In februari 2018 ben ik ook verantwoordelijk geworden voor de afdeling Productmanagement. Eind 2018 is daar door een aantal overnames de verantwoordelijkheid voor de productontwikkeling bij Koninklijke Bammens en Jan Kuipers bijgekomen, met nu in totaal 250 medewerkers.

Ik heb o.a. de volgende certificaten en diploma’s:

 1. HBO Bachelor
 2. Scrum Product Owner (PSPO)
 3. Scrum Master (PSM)
 4. Prince2
 5. Time management
 6. Presentatietechnieken
 7. Klantgericht verkopen & upselling
 8. VCA VOL

Door mijn technische kennis te combineren met een universitair denkniveau en mijn sales en management ervaring, ben ik van alle markten thuis.

Naast mijn fulltime baan ben ik ook freelancer en beheer meer dan 10 websites voor mijzelf en voor meer dan 15 klanten. Ook beheer ik een aantal Linux en Windows servers voor verschillende doeleinden. Ik ben een techneut, people-manager en ondernemer. Bij het leiden van afdelingen en bedrijven houd ik zowel rekening met medewerkers als bedrijfsdoelstellingen.

Naast mijn normale werkzaamheden vind ik het erg leuk om te ondernemen en bedrijfjes en websites op te zetten. Zo heb ik in september 2013 een aantal succesvolle taarten websites en webshops opgericht en daarna verkocht (3.000+ bezoekers per dag) en werk ik regelmatig aan websites voor familie en kennissen. Op dit moment beheer ik >25 websites met veel verschillende onderwerpen, een aantal ervan zijn gericht op affiliate marketing en genereren iedere maand inkomsten (o.a. Bitcoin en cryptocurrency). Een aantal anderen zijn gericht op elektronica, domotica en worden gesponsord door een aantal bedrijven (Eneco, Trust, KlikAanKlikUit, Smartwares, Philips, HomeWizard, Meerdanlicht.nl, etc.) in deze branches.

Ik heb technische kennis van o.a.:

 • Blockchain, cryptocurrency (techniek, handelen, etc.)
 • Drupal & WordPress
 • SEO & Online marketing
 • HTML(5), CSS, PHP, .NET, C#, MySQL, JSON, SOAP, XML, jQuery
 • VM’s, Cloud (AWS, Google, Azure), Linux, Apache, OpCache, SSH, Docker, DirectAdmin
 • Scrum, LEAN, etc.

En daarnaast veel ervaring met operationeel management, change management, interim management, people management, boekhouding, etc. Kortom, ik ben erg breed inzetbaar.

Profielen:

Wil je contact met mij opnemen? Gebruik dan het contact formulier.