woensdag , 30 november 2022

iPhone X – Verdwijnt de thuisknop?

iPhone X

Binnenkort wordt naar verwachting de iPhone X aangekondigd. Zoals we inmiddels van Apple gewend zijn zal deze in de standaard en grotere Plus variant verschijnen. Maar welke vernieuwende functionaliteiten en specificaties er door Apple zijn toegevoegd of zijn gewijzigd is nog niet duidelijk. De geruchtenmachine draait echter al wel enige tijd!

Welke verbeteringen worden er verwacht in de iPhone X?

Virtuele thuisknop

De home button die al sinds de eerste iPhone gebruikt wordt en inmiddels ook van een vingerafdrukscanner is voorzien zal waarschijnlijk verdwijnen. De knop zal mogelijk in het scherm geïntegreerd worden. Hierdoor wordt het schermoppervlak groter en/of kan je de hoogte van het toestel verkleinen.

Draadloos opladen

Het wordt waarschijnlijk mogelijk om de iPhone X op een lader te leggen, waardoor deze draadloos kan opladen. Een aantal Android toestellen hadden deze functionaliteit ook al, maar de iPhone zal dit naar verwachting ook eindelijk gaan ondersteunen

iOS 11

De iPhone X zal voorzien zijn van iOS 11, het nieuwste besturingssysteem van Apple.

Scherm

Het scherm zal op de camera’s na de hele voorkant van de telefoon gebruiken. Door erg smalle bezels te gebruiken wordt bijna 100% van de ruimte voor het scherm gebruikt!

De verwachting is dat de iPhone X in september 2017 wordt aangekondigd, vanaf dat moment kan je de nieuwe iPhone kopen. Of koop een goedkopere refurbished iPhone 6s 32GB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *