woensdag , 30 november 2022
Swipe card
Swipe card

Betaal overal met cryptocurrency en krijg ook nog korting met de Swipe card! – Swipe.io & Visa

Boodschappen betalen met Bitcoin

Het hebben van cryptovaluta is leuk, maar er werkelijk iets mee kopen blijkt in de praktijk lastig. Er is slechts een handjevol winkeliers dat Bitcoin als betaalmethode accepteert, laat staan andere cryptocurrency. Een oplossing voor dit probleem zijn crypto betaalkaarten. Je vraagt je direct af; welke winkel accepteert nou een cryptobetaalkaart? Technisch gezien zijn dit VISA kaarten. Overal waar een VISA pas als betaalmethode wordt geaccepteerd, en dit zijn veel plaatsen, kan je ook met zo’n cryptokaart betalen. Met de techniek achter deze kaarten kan jij op deze manier met ruim 30 verschillende cryptocurrency betalen zonder dat de winkelier dit doorheeft, het bedrag wordt na betaling immers direct omgewisseld naar Euro.

Verschillende VISA & cryptocurrency betaalkaarten

In 2017 begon het bedrijf Monaco (tegenwoordig Crypto.com) met het idee van deze cryptokaarten. Dit bedrijf is in 2020 enorm in waarde gestegen. Er zijn ruim 1,5 miljoen mensen die gebruik maken van deze kaarten. Echter door recente aanpassingen bij Crypto.com heeft het bedrijf veel van zijn waarde moeten inleveren. Er zijn een handjevol bedrijven die deze cryptokaarten maken. Een relatief nieuwe speler op dit gebied is Swipe. Swipe zou weleens een belangrijke speler in deze wereld kunnen worden. Het bedrijf is in juni 2020 overgenomen door Binance, een erg grote speler in de cryptowereld. Alles wat zij aanraken lijkt in goud te veranderen. Binance wil de strijd aangaan in de wereld van de betaalkaarten en gebruikt hierbij de techniek van Swipe. Daarnaast zal de munt achter Swipe (SXP) op den duur deflationair worden. Dit in tegenstelling tot Crypto.com waar steeds meer munten op de markt komen.

Tot 8% korting op je winkelbetalingen!

Er is momenteel een kleine oorlog gaande binnen de kaart-aanbieders om klanten aan te trekken. De meeste instapmodellen geven gratis Spotify Premium en Netflix. Swipe heeft nu een gratis Saffron kaart waarbij je gratis Spotify krijgt. Dit lijkt de ideale manier om er eens mee te experimenteren. Je loopt hier immers geen enkel risico mee. Daarnaast is het principe “cashback” populair. Cashback betekent dat wanneer jij iets betaalt met de kaart, je direct een percentage teruggestort krijgt. Bij de top-tier Sky, Steel en Slate kaarten krijg je nu tot wel 8% cashback op al je uitgaven! Als jij een kaart wilt hebben met een hoge cashback, dan zal je moeten investeren in het desbetreffende bedrijf. Dit geld ben je echter niet kwijt. Je zet het vast (over het algemeen voor 6 maanden). Na deze periode zal je inleg weer vrijkomen. Op de Slate topkaart van Swipe zit nog een extra voordeel. Je krijgt een flinke rente op je inleg (momenteel ruim 30% op jaarbasis) die elke vrijdag op je kaart wordt bijgeschreven

Wil je zien hoe dit werkt? Bekijk onderstaande video.

Gebruik de refferalcode B6W20G bij het aanmaken van je Swipe account voor extra bonussen. Op dit moment is er 1 bonus actief, namelijk $1500 welkomstbonus bij het aanvragen van een Swipe Slate Card!

Bekijk ook

Binance Euro

Cryptocurrency exchange Binance introduceert Euro als fiat pair om te handelen

Cryptocurrency zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Cardano kon je vooralsnog alleen tegen fiat pairs zoals …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *