donderdag , 19 juli 2018
Home > Blog > Thuishulp Stokkelaar in Dronten

Thuishulp Stokkelaar in Dronten

Thuishulp Dronten

Thuishulp is voor hulpbehoevenden erg belangrijk, het zorgt ervoor dat mensen, ondanks dat ze niet meer alles zelf kunnen doen, wel thuis kunnen blijven wonen. Mijn vrouw Linda heeft jarenlang in de zorg gewerkt en is eind 2017 voor haarzelf begonnen met het bedrijf Thuishulp Stokkelaar, gevestigd in Dronten.

Linda richt zich op o.a. ouderen die door hun leeftijd of eventuele handicap niet meer alles zelf kunnen doen. Denk hierbij aan hulp in het huishouden waaronder schoonmaken, boodschappen doen, een klein klusje, of de hond uitlaten. Ze kan en mag op zich ook medische zorg verlenen, maar richt zich duidelijk op het helpen van mensen en niet op het geven van medische zorg.

Andere doelgroepen zijn bijvoorbeeld gehandicapte mensen, of vrouwen die na de kraamtijd behoefte hebben aan ondersteuning. Linda is meer dan 10 jaar kraamverzorgster geweest en heeft veel ervaring met baby’s en hun ouders.

Op dit moment heeft Linda nog een aantal plaatsen beschikbaar, kijk voor meer informatie op haar website: Thuishulp Dronten.

Bekijk ook

Cryptocurrency exchange

Beste en goedkoopste cryptocurrency exchange voor BTC, ETH, LTC, BCH, NEO, XRP, ADA en andere coins

Cryptocurrency zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, NEO, Ripple, Cardano en vele andere digitale valuta …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *