donderdag , 21 maart 2019
Home > Blog > Nieuwe website: Allesoverdrones.nl

Nieuwe website: Allesoverdrones.nl

Techniek is leuk en ik hou van gadgets, een interessante ontwikkeling daarin is die van de drones en quadcopters. In de toekomst gaan we ze steeds vaker zien. Veel mensen noemen een quadcopter ook een drone, maar het zijn twee verschillende dingen.

Drone

Een drone is een onbemand vliegend object, doorgaans in de vorm van een vliegtuig. Het leger gaat minder risico nemen en een drone steeds vaker het vieze werk laten doen, zoals spionage boven vijandelijk gebied en het bombarderen van doelen. Een drone heeft over het algemeen een start- en landingsbaan nodig en kan niet stil in de lucht blijven hangen. De naam drone heeft voor veel mensen een negatieve lading omdat deze geassocieerd wordt met oorlog en bloedvergieten, daarom willen de quadcopter gebruikers voorkomen dat deze naam nog langer voor quadcopters wordt gebruikt.

Quadcopter

Een quadcopter is een helikopter, maar dan met vier rotors, zoals de naam al doet vermoeden. Ze kunnen stil blijven hangen en trucjes uitvoeren. Een bekende quadcopter is de Parrot AR.Drone 2.0 en ja, daar is dus de verwarring alweer :)

Bekijk ook

ECO Pump pompschakelaar

ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakelaar – Bespaar stroom met je vloerverwarming

Vloerverwarming is erg comfortabel, maar wat veel mensen zich niet beseffen is dat de pomp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *