woensdag , 30 november 2022
Pampers

Nieuwe affiliate website

Pampers
Pampers

Ik liep al een tijdje met het idee om eens een affiliate website op te zetten, gewoon puur om te proberen hoe makkelijk of moeilijk dat is en hoeveel het op kan leveren. Maarja, over welk onderwerp gaat die website en wat zet je er dan allemaal op? Omdat één van mijn kids nog luiers draagt en ik via via iets hoorde over een bol.com actie met luiers, ben ik dat verder gaan onderzoeken.

Na wat uitzoekwerk te hebben gedaan en via de Google AdWords Zoekwoordenplanner een aantal veelgebruikte zoektermen te hebben vergeleken, heb ik goedkopeluiersaanbieding.nl geregistreerd. Het is een combinatie van Luiers aanbieding (4.400 maandelijkse zoekopdrachten) en Goedkope luiers (880 maandelijkse zoekopdrachten). Na het domein voor een paar Euro geregistreerd te hebben, heb ik het betreffende pakket op mijn eigen VPS (webserver) aangemaakt. Daarna WordPress geïnstalleerd en even snel de lay-out aangepast conform een kleurencombinatie van een bekende luier aanbieder :)

Daarna bij Bol.com, Wehkamp.nl, Drogisterij.net, DaisyCon en TradeTracker affiliate accounts aangemaakt en productoverzichten geplaatst. Begeleidend tekstje erbij en nu nog zorgen voor verkeer :)

Al met al ben ik 2 uur bezig geweest om de eerste affiliate website op te zetten, inclusief wat content en de productlinks. Mocht het een beetje lopen, dan is dat dus zeker de moeite waard en ga ik er nog meer opzetten.

Kijk voor de huidige opzet op de website van luiers aanbieding.

Bekijk ook

Ethereum

Ethereum 2 (ETH2) PoS mainnet staking vs ETH PoW

Cryptocurrency Ethereum zal over enige tijd overstappen van het PoW naar PoS model, waardoor er …

2 reacties

 1. Hoi Mark

  Ik ben al een lange tijd aan het lezen over affiliate marketing en kwam deze leuke blogpost tegen.
  Hoe gaat het nu met deze website? Groot aantal bezoekers?
  Ziet er in elk geval top uit!
  Kan je me misschien wat gevorderde tips geven ivm SEO?
  Tijdterwijl zoek ik nog verder naar een leuke niche en wat moed om het te proberen
  Alvast bedankt!

  Groetjes
  Robin

  • Hoi Robin,

   Ik heb eigenlijk na het live zetten van de eerste versie geen seconde meer aan die website besteed, maar ik keek zojuist naar aanleiding van je bericht even bij de statistieken en ben aangenaam verrast :) 700 unieke bezoekers per maand.

   De inkomsten vallen wel tegen, ik heb een aantal keer een paar Euro overgemaakt gekregen, maar voor die paar uurtjes die ik er aan heb besteed op zich wel een leuk projectje.

   Ik kan je veel SEO tips geven, maar dan bij voorkeur wel op basis van gerichte vragen. En mocht je een keer een leuk idee hebben dan hoor ik het graag!

   Groeten,

   Mark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *