vrijdag , 20 april 2018
Home > Blog > Keukenhof in Lisse – 2015

Keukenhof in Lisse – 2015

2015_05_08_7672De Keukenhof in Lisse bestaat uit een mooi landgoed met daarop vele tuinen met bloemen, planten, exposities, waterpartijen en speeltuinen. Net als in 2014 zijn wij dit jaar ook weer naar de Keukenhof geweest. De tulpen en andere bloemen zien er uiteraard ieder jaar hetzelfde uit, maar het blijft een mooi plaatje en het is een leuk dagje uit. Dit jaar ben ik samen met mijn vader en zusje naar Lisse gegaan.

Selfiestick

Na de gebruikelijke kiekjes van de tulpen, narcissen, blauwe druifjes (die inmiddels helaas bruin waren) en zwanen, heb je dat wel gezien. Het is veel leuker om naar de vele verschillende mensen te kijken! Het viel op dat er wederom erg veel Aziatische mensen naar de Keukenhof komen, die vooral poseren tussen de vele bloemen en foto’s maken. Maar er was ook overduidelijk een nieuwe ontwikkeling bij de Keukenhof te zien ten opzichte van vorig jaar: De selfie en dan voornamelijk met een selfie stick! Het voordeel van mensen die selfies maken tegenover normale fotografen, is dat iemand die een selfie maakt over het algemeen een glimlach op zijn of haar gezicht heeft, het is dus erg leuk om te zien. Om een kleine impressie te geven heb ik een aantal “selfiestickers” op de foto gezet :)

Klik op een foto om de grote versie te zien en te kunnen bladeren

De standaard Keukenhof foto’s

Natuurlijk heb ik wederom een aantal foto’s van het landgoed en de bloemen gemaakt. Hierbij een, zoals altijd te grote :) , impressie:

Conclusie

De Keukenhof in Lisse is ieder jaar weer een leuk dagje uit. Het was mooi weer, de patat was lekker, het biertje smaakte goed, het was gezellig en de Keukenhof zelf was wederom goed verzorgd. Een aanrader om ook in 2016 te bezoeken!

Bekijk ook

ADA Cardano

ADA cryptocurrency op Cardano blockchain de Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC) opvolger?

Bitcoin is bij het overgrote deel van de mensen inmiddels wel bekend. Er zijn ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *