maandag , 6 februari 2023
"Proyección de mis copas." by Chechi Peinado (CC BY-NC-ND 2.0)
"Proyección de mis copas." by Chechi Peinado (CC BY-NC-ND 2.0)

De meest originele manieren om je foto’s tentoon te stellen

Vandaag de dag kan iedereen fotograaf zijn. Met compacte camera’s van hoge kwaliteit schieten we bergen foto’s. Vroeger drukten we vaak nog de rolletjes foto’s af om ze in een boek te plakken – herinneringen voor later. Dat gebeurt steeds minder vaak. Toch zijn deze afbeeldingen vaak herinneringen die je voor de rest van je leven wil koesteren. Je kan ze op Facebook en Instagram zetten en ze – hopelijk – daar voor altijd terugzien. Maar waarom gebruik je je herinneringen en eigen kunstwerken niet om je huis te personaliseren, of op de meest originele manier cadeau te doen aan vrienden en familie? Een cadeau waar iedereen een lach van op zijn gezicht krijgt en een herinnering voor de rest van het leven. Dit zijn de meest originele manieren om je foto’s tentoon te stellen.

Foto op canvas

Wil je jouw foto’s echt als kunst tentoonstellen? Dat is makkelijk gedaan. Je kan al je foto’s in hoge kwaliteit af laten drukken op canvas. Zo heb je met een mooie lijst eromheen een heus kunstwerk in je woon- of slaapkamer hangen, eentje waarvan je zeker weet dat het origineel is en niemand anders die heeft. Een foto op canvas ziet er onwijs professioneel uit en is een persoonlijke decoratie waarvan je je leven lang kan genieten!

"Postcards" by David Chu (CC BY 2.0)
“Postcards” by David Chu (CC BY 2.0)

Maak je eigen ansichtkaart

Ben je op een heerlijke vakantie geweest en wil je je ervaringen delen met vrienden of familie? Overweeg dan eens om je mooiste vakantiefoto op een ansichtkaart te printen. Op de achterkant van een foto print kun je je mooiste verhalen vertellen. Het gebeurt niet vaak meer dat mensen een kaartje sturen in dit digitale tijdperk, maar waarom niet het ouderwetse met het moderne combineren om zo in contact te blijven met mensen thuis? Op zoveel manieren een stuk persoonlijker dan een appje of een post op social media.

Plak je foto op een sticker

Je foto printen op een sticker is ook een leuke manier. Zo kun je, bijvoorbeeld, je eigen gezicht op alle spullen van je vrienden plakken, maar je kan ook out of the box denken met stickers. Zo is het altijd een populaire manier geweest om, bijvoorbeeld, reclame te maken. Zo ontwerp je gemakkelijk de gaafste stickers voor je eigen diensten, om ze vervolgens aan iedereen uit te delen die je kent. Het is de kunst om de stickers zo te maken, dat iedereen ze wil hebben en verspreiden.

Handdoeken

Dit is mogelijk het allerbeste cadeau om je geliefde mee te verrassen: een enorme badhanddoek met jouw gezicht erop. Zo weet je zeker dat ze je nooit vergeten! Of wat dacht je van een strandlaken met je favoriete foto van die vakantie in Bali? We weten allemaal dat t-shirts een mogelijkheid waren om je gezicht op af te drukken, maar een handdoek is misschien nog wel leuker en origineler.

"Proyección de mis copas." by Chechi Peinado (CC BY-NC-ND 2.0)
“Proyección de mis copas.” by Chechi Peinado (CC BY-NC-ND 2.0)

Zo zie je maar weer, je foto’s hoeven niet te verdwijnen op een harde schijf of verweg in je Instagram feed, je kan er ook nog wat leuks mee doen! Zo maak je de leukste dingen met jouw eigen originele foto op print.

Bekijk ook

Ethereum

Ethereum 2 (ETH2) PoS mainnet staking vs ETH PoW

Cryptocurrency Ethereum zal over enige tijd overstappen van het PoW naar PoS model, waardoor er …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *